top of page
  • Writer's pictureStephan Janssen

De Podcastboerderij


De Podcastboerderij is nieuw in Noord Nederland Opgericht Door Sarah Sötemann, Monique van Etten en ondergetekende (Stephan Philip Janssen) in samenwerking met Centrum Pachamama te Lekkum en is ontstaan uit een eigen behoefte zelf te beschikken over de faciliteiten om Leuke en informatieve content te produceren. Vanuit een prachtige boerderij midden in de Friese weilanden, een steenworp afstand van Leeuwarden hebben we een professionele podcaststudio gerealiseerd. Naast dat we er onze eigen podcasts opnemen (Podcast de gekste) Stellen we deze ook beschikbaar voor iedereen die wel een podcast wil maken maar niet een hele studio wil of kan neerzetten. nu zijn er verschillende mogelijkheden met of zonder operator, die de techniek voor zijn rekening neemt hierover later meer.


Podcasting is een van de meest effectieve marketing tools voor klantenbinding voor u organisatie, het is relatief goedkoop, makkelijk en heel erg leuk om te doen. Wat is een podcast? Simpel gezegd, vergelijkbaar met een radio uitzending maar ‘on demand’ te beluisteren op een tijd wanneer het u uitkomt. Nu is een studio bouwen en apperatuur aanschaffen voor veel mensen een prijzige, tijdrovende en ingewikkelde klus, daarom hebben wij bij de Podcastboerderij dit makkelijk gemaakt. We bieden u de kans om zonder technische investering meteen te beginnen aan uw podcast. Vanuit onze prachtige studio kunnen we u ondersteunen bij het maken van u podcast serie.

Wist u dat er in Nederland ongeveer 13 Miljoen Youtube accounts zijn? En 5 miljoen instagram accounts? Die allemaal vechten voor uw aandacht, de gemiddelde video op youtube duurt ongeveer 15 a 20 minuten en u mag blij zijn als ongeveer de helft van de kijkers de video helemaal uitkijkt. Ook Facebook en Instagram marketing is passe omdat het algoritme wat FB gebruikt lang niet alle content bij u klanten krijgt. Daarnaast moet u beschikken over een hele hoop technische kennis om dit er professioneel uit te laten zien, dan nog maar te zwijgen over de kosten van apperatuur.

Er zijn in Nederland ongeveer 6000 podcasts, een gemiddelde luisteraar is bereid 45 minuten naar een podcast te luisteren en eenmaal een luisteraar uw podcast leuk vindt? Dan neemt maar liefst 80 procent van die luisteraars de tijd om al uw podcast afleveringen in zijn geheel te luisteren .....hoe kan dat? Podcasts luisteren is te combineren met andere taken, zoals autorijden, huishoudelijke taken etc, de gemiddelde podcast duurt ongeveer 45 minuten tot een uur, dus mensen zijn bereid een uur lang te luisteren mits het valt binnen hun interesse, er zijn natuurlijk een aantal regeltjes om je voor een succesvolle podcast maar daar helpen wij u graag mee verder bij de Podcastboerderij.


PAKKETTEN


PODCAST PAKKET 1: met operator (6 episodes)

intro cursus podcast 50,- (eenmalig)

Met Operator 85,- (per dagdeel) verplicht

3 dagdelen a 75,- (+ - 2 afleveringen per dagdeel) 225,

optioneel podcast Edit 250,- p.d

optioneel video soundbites for socials (uurprijs specialist)


PODCAST PAKKET 2 : D.I.Y advanced zonder operator (6 episodes)

Podcast Tech cursus 100,- (2 person minimum) 4 uur cursus eenmalig VERPLICHT

3 dagdelen a 75,- + - 2 afleveringen per dagdeel 225,-

optioneel Podcast edit 250,- pd

helpdesk support

optioneel video soundbites for socials (uurprijs specialist)


PODCAST PAKKET 3 : Met operator (12 episodes)

intro cursus podcast 50,- (eenmalig)

Met Operator 85,- (per dagdeel) verplicht

6 dagdelen a 70,- (+ - 2 afleveringen per dagdeel) 420,-,

Podcast workshop video access 25,- (membershipyoutubeaccount)

optioneel podcast Edit 250,- p.d optioneel

Video soundbites for socials (uurprijs specialist)


PODCAST PAKKET 4 : D.I.Y advanced zonder operator (12 episodes)

Podcast Tech cursus 100,- (2 person minimum) 4 uur cursus eenmalig VERPLICHT

6 dagdelen a 70,- + - 2 afleveringen per dagdeel 420,-

podcast workshop video access 25

optioneel Podcast edit 250,- pd

helpdesk support

optioneel video soundbites for socials (uurprijs specialist)


PODCAST BOOTCAMP weekend 350,- per persoon inclusief overnachting in 2 dagen Gedrild worden op de podcast boerderij. Leer de ins en outs, techniek en inhoudelijk een goede podcast maken.


Prijzen los nog een keer op een rij:


Podcast intro cursus 50

Preproductie hulp 85,- per uur

tech cursus intro 100,- per persoon (2 personen minimum) 4 uur met test podcast verplicht bij D.I.Y pakket Podcast.

Operator 85- per dagdeel

Podcast edit 250,- per dag


Advies op maat Hulp bij het realiseren van u eigen studio & podcast (prijs in overleg)



hierboven bevindt zich een voucher voor een kostenloze proef aflevering ter waarde van 160,- Euro zodat u zelf kunt ervaren hoe leuk en gemakkelijk het eigenlijk is om te podcasten. Grijp u kans en plan met ons uw eerst eigen podcast!

Wil je meer info? of een voorbeeld zien? klik deze link hieronder, in deze podcast vertellen we meer over het ontstaan en de opzet van de Podcastboerderij.

Vind je dit leuk vergeet dan niet in you tube te liken en de subscribe knop aan te klikken .


Mocht u nog andere vragen hebben? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vriendelijke groet,


De Podcastboerderij

Stephan Philip Janssen

Mearsterpaed 8

9081 AK Lekkum (bij Leeuwarden)

T: 06-52418522

www.depodcastboerderij.nl (site nog niet online)







16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page